Hotel Voorwaarden

Dag van aankomst

Uw kamer is vanaf 15.00 uur beschikbaar. Indien u eerder arriveert en uw kamer nog niet gereed is, kunt u uw bagage bij de receptie in bewaring geven. Inchecken is 24/7 mogelijk in overleg

Dag van vertrek.

Wij verzoeken u vriendelijk uw kamer voor 11.00 uur te verlaten. Indien u op uw kamer wenst te blijven dan kunt u bij de receptie navragen wat de mogelijkheden zijn.

Kinderkorting.

Kinderen tot en met 3 jaar mogen geheel gratis mee, mits zij verblijven op de kamer van de ouders. Een babybedje is op aanvraag verkrijgbaar bij de receptie. Het is niet mogelijk om een normaal bed bij te plaatsen op de kamer. Hiervoor dient u de familiekamer te nemen.

Garanderen van een reservering.

Met een aanbetaling kunt u een reservering garanderen. Indien wij niet over een aanbetaling of een  vervaldatum beschikken dan wordt uw kamer, indien u voor 18.00 uur niet gearriveerd bent, vrijgegeven.

Annuleringsvoorwaarden.

U kunt de door u gemaakte reservering tot 24 uur voor aankomst kosteloos annuleren. Indien u binnen 24 uur voor aankomst annuleert dan brengen wij 100% van de gereserveerde waarde in rekening.

Betaling.

Wij accepteren Visa, Mastercard, Amex, Maestro en pin, maar contant afrekenen kan natuurlijk ook. Indien de kosten van de overnachting op rekening gaan, dient dit schriftelijk te zijn overeengekomen. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.

Uniforme voorwaarden.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze liggen bij de receptie ter inzage en worden op verzoek kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.