Welkom bij Hotel Restaurant Kinderdijk

Prijzen

Dank u wel voor uw interesse in ons hotel.

Al onze kamers zijn twee persoonskamers, deels met uitzicht op de molens of de rivier de Noord. Alle kamers hebben de beschikking over een eigen badkamer, gratis wifi en 24-uurs dranken service. Een kamer is voorzien van een slaapbank zodat deze als familiekamer gebruikt kan worden voor maximaal vier personen. U kunt vanaf 7.00 uur ontbijten tot 10.30 uur, andere tijden in overleg met onze nachtmedewerker. Gaat u overdag op stap of aan het werk: geef even aan of u lunchpakketten mee wilt nemen en ze staan tijdig voor u klaar. De openingstijden van de keuken zijn dagelijks van 12.00 tot 21.00 uur.

 

Eén  overnachting  bedraagt  € 70,=  per persoon, twee personen bedraagt € 95,= per kamer, exclusief toeristenbelasting € 2,= p.p. en exclusief ontbijt € 7,50 p.p.

Een overnachting in de familiekamer bedraagt € 120,=  Twee volwassenen en twee kinderen tot 12 jaar bedraagt  € 120,=  Exclusief toeristenbelasting €2,= p.p. en exclusief ontbijt €7,50 p.p.

Voor groepen of lang verblijf gelden prijzen op aanvraag. Wanneer u het formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Natuurlijk is het mogelijk een arrangement op basis van half- of volpension voor u samen te stellen.

Hotel en Restaurant Kinderdijk is geheel rookvrij.

Via het hoofdmenu-hotel-reserveren komt u op onze reserveringspagina